Насос для видалення масла Briggs&Stratton (992423)

Артикул: 992423
В наявності
1099 грн
Опис:
Регулярно змінюючи масло в двигуні вашої бензинової газонокосарки - це життєво важлива частина планового технічного обслуговування, тому все повинно бути виконано правильно. Насос для видалення масла Briggs & Stratton зробить поточне обслуговування швидким і простим, а також досить чистим. Масло...
Весь опис
Виробник:Briggs&Stratton
Країна виробництва:США
Опис

Регулярно змінюючи масло в двигуні вашої бензинової газонокосарки - це життєво важлива частина планового технічного обслуговування, тому все повинно бути виконано правильно.

Насос для видалення масла Briggs & Stratton зробить поточне обслуговування швидким і простим, а також досить чистим.

Масло в двигуні поступово стає брудним, тому його необхідно міняти кожні двадцять п'ять годин роботи. Масло в двигуні нової газонокосарки повинне бути замінене після перших п'яти годин роботи. Невиконання цієї вимоги може мати важкі наслідки, особливо якщо частинки бруду в маслі перетворять його в шліфувальну пасту і станеться пошкодження компонентів двигуна.

Заміна брудного масла, таким чином - це простий спосіб продовжити життя двигуна вашої газонокосарки.

Цей процес стає ще простіше за допомогою масляного насоса Briggs & Stratton, який поставляється в комплекті з ручним вакуумним насосом, чотирьох літровим контейнером з кришкою і шлангом з запірним клапаном. Щоб використовувати насос Ви просто запустіть двигун на декілька хвилин, щоб нагріти масло, а потім вставте шланг в масляний бак і почніть качати насосом брудне масло, збираючи його в четирхлітровом контейнері.

Включення в комплект воронка допомагає при заправці двигуна новим маслом.

Заміна масла з насосом для видалення масла від Briggs & Stratton набагато простіше і чистіше, ніж перекидання газонокосарки на бік і зливу старого масла в піддон, особливо якщо ви працюєте з важкими косарками або садовими тракторами. 

Допоможемо вибрати оптимальну продукцію, телефонуйте нам з 9.00 до 18.00 - (095) 346-92-92
Відгуки 0
Залиште відгук на товар

На поточний момент у товару немає жодного відгуку.
Ваш відгук стане першим .
Поділіться думками, своєю думкою про товар.

Залиште відгук

Дякуємо за залишені відгуки. Для того, щоб залишити відгук Вам просто заповніть форму нижче.

Інші товари категорії